Privacy policy

Privacy policy

UAB „VS FITNESS“

INTERNETO PUSLAPIO PRIVATUMO POLITIKA

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Privatumo politika

    Mūsų privatumo politikos atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

    Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politikas:

    [Privatumo politika interneto svetainės lankytojams]

    [Slapukų politika]

    [Privatumo politika paklausimus siunčiantiems asmenims]

    [Privatumo politika klientams]

    [Telefoninių pokalbių privatumo politika]

    [Vaizdo stebėjimo privatumo politika]

    [Privatumo politika naujienlaiškio gavėjams]

    [Privatumo politika kandidatams]

  2. Mūsų kontaktai

    Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jeigu Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis į jį el. paštu privatumas@vs-express.lt.

  3. Mano teisės

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;

    • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;

    • nesutikti su informacijos apie Jus rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;

    • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

UAB „VS FITNESS“

PRIVATUMO POLITIKA INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJAMS

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės vs-express.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome bei tobuliname. Dėl šių priežasčių mes naudojame slapukus. Daugiau informacijos apie mūsų interneto puslapyje naudojamus slapukus galite rasti slapukų politikoje.

  4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

    Jums naršant mūsų Svetainėje renkame tik iš joje veikiančių slapukų gaunamus anoniminius duomenis apie Jūsų naršymo mūsų Svetainėje tendencijas, demografinius duomenis.

  5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

    • mes turime teisėtą interesą naudoti slapukus, būtinus tinkamam svetainės ir jos funkcijų veikimui (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

    • analitinių ir reklaminių slapukų naudojimui mes remiamės Jūsų sutikimu (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

  6. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija galime dalintis su mūsų paslaugų teikėjais, teikiančias mums IT, Svetainės prieglobos (angl. hosting) paslaugas.

  7. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Informaciją susijusią su slapukais saugome kaip tai nurodyta slapukų politikoje.

  8. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu bei kompiuterio skaitomu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

  9. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

SLAPUKŲ POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

  1. Kas yra slapukai?

    Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“.

  2. Kodėl jūs naudojate slapukus?

    Mes naudojame slapukus:

    • tinkamam svetainės ir jos funkcijų veikimui;

    • analizuoti kaip vartotojai naudojasi mūsų svetaine;

    • stebėti mūsų svetainės lankomumo pokyčius;

    • kurti efektyvesnę rinkodarą;

    • įsiminti Jūsų pasirinktus privatumo (slapukų) nustatymus;

    • įsiminti Jūsų pasirinktą svetainės kalbą;

    • įsiminti Jūsų pirkinių krepšelį.

  3. Kokių tipų slapukai gali būti?

    1. Griežtai privalomi slapukai

      Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją, kai vartotojas pereina nuo vieno puslapio prie kito naršymo seanso metu. Be griežtai privalomų slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras svetainės paslaugas, o svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neįsimena, kur jūs lankėtės internete.

    2. Analitiniai slapukai

      Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

    3. Funkciniai slapukai

      Funkciniai slapukai leidžia svetainei įsiminti jūsų pasirinkimus ir pateikti patobulintų bei labiau jūsų poreikiams pritaikytų funkcijų. Funkciniai slapukai taip pat įsimena jūsų padarytus pakeitimus, pvz., tam tikro tinklalapio individualizavimą, taip pat kitais atvejais, pvz., kai žiūrite vaizdo įrašą ar mūsų tinklalapyje paliekate komentarą. Funkciniai slapukai neseka jūsų veiksmų kitose svetainėse.

    4. Reklaminiai slapukai

      Reklaminiai slapukai naudojami rodyti daugiau įdomių skelbimų, kurie labiau atitinka jūsų interesus, arba apriboti skelbimų skaičių tose pačiose skelbimų parodose jūsų lankomoje svetainėje. Šis slapukų tipas taip pat naudojamas kampanijos efektyvumui įvertinti. Šie slapukai gali būti naudojami siekiant atsiminti, ką veikėte interneto svetainėje.

  4. Kokius slapukus naudojame mes?

    Mes naudojame šiuos slapukus:

    SLAPUKO KATEGORIJA

    SLAPUKO PAVADINIMAS

    SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS

    SLAPUKO TIKSLAS

    Griežtai privalomi slapukai

    PHPSESSID

    Iki naršymo sesijos pabaigos

    Naršymo sesijos palaikymui, PHP programinės kalbos naudojimui arba nenaudojimui

    Funkciniai slapukai

    viewed_cookie_policy

    1 diena

    Slapukas nustato ar turi būti rodomas pranešimas apie svetainėje veikiančius slapukus

    woocommerce_cookie_hash

    1 diena

    Pirkinių krepšeliui įsiminti ir atvaizduoti

    woocommerce_items_in_cart

    1 diena

    Apsipirkimo etapui nustatyti

    wp_woocommerce_session_*

    1 diena

    Pirkinių krepšelio identifikatoriui nustatyti

    wp-wpml_current_language

    1 diena

    Pasirinktai svetainės kalbai atvaizduoti

    gdpr[consent_types]

    Iki naršymo sesijos pabaigos

    Naudojamas privatumo (slapukų) nustatymų pasirinkimui

    gdpr%Bprivacy_bar%5D

    Iki naršymo sesijos pabaigos

    Naudojamas įsiminti pasirinktus privatumo (slapukų) nustatymus

    gdpr[allowed_cookies]

    Iki naršymo sesijos pabaigos

    Analitiniai slapukai

    _gat

    1 minutė

    Google Analytics slapukas skirtas užklausų greičio ribojimui

    _gid

    1 diena

    Google Analytics slapukai, skirti atskirti svetainės lankytojus vieną nuo kito

    _ga

    2 metai

    Reklaminiai/analitiniai slapukai

    _fbp

    3 mėnesiai

    Facebook slapukas skirtas lankomumo stebėsenai ir reklamų atvaizdavimui Facebook socialiniame tinkle

  5. Kaip galiu valdyti slapukus?

    Galite kontroliuoti slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės nustatymus. Dėl daugiau informacijos prašome patikrinti naudojamos naršyklės kūrėjo interneto puslapį.

    Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba išjungdami slapukų naudojimą ateityje, galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai gali paveikti ir kitas jūsų lankomas svetaines.

UAB „VS FITNESS“

PRIVATUMO POLITIKA ASMENIMS SIUNČIANTIEMS PAKLAUSIMUS, PRAŠYMUS, SKUNDUS

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome dėl šių priežasčių:

    • kad galėtumėme tinkamai administruoti gautas užklausas, prašymus ir skundus, rengti atsakymus į juos;

    • mums taikoma teisinė prievolė saugoti bendrovės veiklos dokumentus;

    • savo teisėtų interesu gynybai – jei tai būtų reikalinga, Jūsų asmens duomenis galime panaudoti gindami savo teisėtus interesus, įskaitant reputaciją, teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimo institucijose bei kitose kompetentingose institucijose.

  4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

    Pateikdami paklausimą mūsų svetainėje nurodytais kontaktiniais el. pašto adresais ar paštu turėtumėte mums nurodyti savo vardą, pavardę, el. pašto adresą ar kitą kontaktinį duomenį, paklausimo temą bei turinį bei paklausimui aktualią informaciją. Pateikus paklausimą, Jūsų gali būti prašoma pateikti papildomos informacijos apie Jus, kad galėtume tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą.

  5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes:

    • jei pateikiate mums užklausą, prašymą ar skundą dėl tarp mūsų sudarytos sutarties ar siekdami – šie duomenys renkami sutarčių vykdymo ar sudarymo tikslais (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

    • jei pateikėte mums užklausą, prašymą ar skundą dėl kitos priežasties nei sutarties sudarymas ar vykdymas – mes turime teisėtą interesą administruoti gautas užklausas (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

    • mes turime vykdyti teisinę prievolę saugoti gautus paklausimus, prašymus, skundus (BDAR 6 str. 1 d. c p.);

    • mes turime teisėtą interesą ginti savo teises teismuose ar kitose institucijose (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

  6. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

    Jautri informacija (informacija apie rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus, narystę profesinėse sąjungose, genetiniai duomenys, biometriniai duomenys, sveikatos duomenys, duomenys apie fizinio asmens lytinį gyvenimą ir lytinę orientaciją) apie Jus nėra renkama ir, jei ji nėra aktuali Jūsų pateiktam ar planuojamam pateikti skundui, prašymui ar užklausai, prašome jos neteikti. Jei vis dėl to tokia informacija bus pateikta, laikysime, kad davėte mums sutikimą šios informacijos tvarkymui (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

  7. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus gali būti perduota:

    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;

    • antstoliams, kiek tai reikalinga priteistų sumų išieškojimui;

    • mūsų paslaugų teikėjams – komunikacines (el. pašto), IT, verslo valdymo platformų paslaugas teikiančioms įmonėms, jei paklausimas, prašymas ar skundas būtų siunčiamas el. paštu.

  8. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Jūsų informacija bus saugoma:

    • jei jūsų užklausą susijusi su sutartimi kurią esame sudarę ar planuojame sudaryti – ją saugosime 10 metų po sutarties pabaigos;

    • jei mums pateikėte skundą, prašymą ar kitokią užklausą, kuri nėra susijusi sus sutarties sudarymu ar vykdymu, ją saugosime 1 metus nuo sprendimo mūsų bendrovėje priėmimo;

    • teismams ar kitoms ginčus nagrinėjančioms ar teisėsaugos institucijoms teikiami dokumentai saugomi 1 metus po galutinio sprendimo priėmimo;

    • teismų vykdomieji raštai, antstolių patvarkymai saugomi 10 metų po mokėjimų pabaigos.

  9. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu bei kompiuterio skaitomu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti Jūsų asmens duomenų tvarkymui duotą sutikimą;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

  10. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

UAB „VS FITNESS“

PRIVATUMO POLITIKA KLIENTAMS

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome dėl šių priežasčių:

    • kad galėtumėme su Jumis sudaryti pasaugų sutartį bei ją tinkamai vykdyti – mes teikiame sporto klubo paslaugas ir pagal paslaugų sutartis sudarome galimybę savo klientams naudotis mūsų sporto klubų paslaugomis;

    • Jūsų įsigyto abonemento sustabdymui – šiuo tikslu, jei sutinkate pateikti mums informaciją apie savo sveikatą, mes Jūsų ligos laikotarpiu galime sustabdyti Jūsų abonementą;

    • Jūsų identifikavimui apsilankant mūsų sporto klubuose – siekdami užkirsti kelią sukčiavimo atvejams (pvz.: kai klientas savo praėjimo kortelė dalinasi su kitais asmenimis), mes Jus identifikuojame pagal Jūsų nuotrauką. Jei duosite mums savo sutikimą, galėsite būti identifikuojamas pagal piršto antspaudą – tokių atveju Jums nereikės naudotis praėjimo kortele;

    • Jūsų asmens duomenys reikalingi, kad galėtumėme įvykdyti mums taikomas teisines prievoles buhalterinės apskaitos bei mokesčių srityse;

    • dokumentų archyvavimui – mums taikoma teisinė prievolė saugoti bendrovės veiklos dokumentus Lietuvos vyriausiojo archyvaro patvirtintoje Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodyklėje numatytus terminus;

    • mes siekiame apsaugoti savo turtą, o taip pat, incidento atveju, užtikrinti, kad būtų išsaugoti su incidentu susiję įrodymai – šiuo tikslu savo sporto klubuose esame įrengę vaizdo stebėjimo kameras, o taip pat, vedame įeinančių//išeinančių į/iš sporto klubų asmenų žurnalinius įrašus (angl. logs);

    • savo teisėtų interesu gynybai – jei tai būtų reikalinga, Jūsų asmens duomenis galime panaudoti gindami savo teisėtus interesus, teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimo institucijose bei kitose kompetentingose institucijose, o taip pat, žalos mūsų turtui sukėlimo atveju, galime Jūsų duomenis perduoti draudimo bendrovėms.

  4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

    Siekdami sudaryti su mumis paslaugų teikimo sutartį, Jūs privalote pateikti šią informaciją apie save:

    • identifikacinius duomenis (vardą, pavardę, asmens kodą);

    • kontaktinius duomenis (telefono numerį, el. pašto adresą);

    • nuotrauką.

    Šios informacijos pateikimas yra reikalingas, kad mes galėtumėme su Jumis sudaryti paslaugų sutartį ir tinkamai ją vykdyti.

  5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

    • paslaugų sutarčiai su Jumis sudaryti bei vykdyti (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

    • Jūsų identifikavimui pagal Jūsų nuotrauką, vykdant su Jumis sudarytą paslaugų sutartį (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

    • mums taikomų teisinių prievolių buhalterinės apskaitos be mokesčių srityse (BDAR 6 str. 1 d. c p.);

    • Jūsų asmens duomenys reikalingi, kad galėtumėme įvykdyti teisės aktų reikalavimus, susijusius su bendrovės veiklos dokumentų išsaugojimu (archyvavimu) (BDAR 6 str. 1 d. c p.);

    • mes turime teisėtą interesą užtikrinti mūsų sporto klubo bei jame esančio mūsų inventoriaus saugumą bei įrodymų apie įvykusį incidentą išsaugojimą, todėl savo sporto klubuose vykdome vaizdo stebėjimą bei vedame į sporto klubus įeinančių ir išeinančių asmenų žurnalinius įrašus (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

    • turime teisėtą interesą ginti savo teises teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimų institucijose ir panašiose įstaigose, o taip pat, perduoti draudimo bendrovėms informaciją apie Jus kai padarote žalos mums (mūsų turtui), kurį mes esame apdraudę (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

  6. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

    Kiekvieną kartą lankydamiesi mūsų sporto klube esate identifikuojamas pagal Jūsų panaudotą praėjimo kortelę ir praėjimo kortelei priskirtą Jūsų nuotrauką. Jūsų identifikavimo tikslu galite mums duoti sutikimą Jūsų pirštų antspaudų naudojimui, kurie yra laikomi jautriais duomenimis. Tokiu atveju Jūsų identifikaciją vykdysime pagal Jūsų piršto antspaudą. Jūsų pirštų antspaudų rinkimui, naudojimui ir saugojimui mes remiamės Jūsų sutikimu (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

    Taip pat, jei dėl ligos ar kitos su sveikata susijusios priežasties negalite lankytis sporto klube ir sutinkate šią informaciją atskleisti mums, mes galime sustabdyti Jūsų abonementą Jūsų ligos laikotarpiu. Šių duomenų tvarkymui mes remiamės Jūsų sutikimu (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

  7. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus gali būti perduodama:

    • valstybės ir vietos savivaldos institucijoms (pvz.: Valstybinei mokesčių inspekcijai ir pan.), tais atvejais ir ta apimtimi, kaip tai numatyta teisės aktuose;

    • mūsų paslaugų teikėjams – skolų išieškojimo, IT sistemų, komunikacinių (el. pašto), duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;

    • draudimo bendrovėms, kiek tai reikalinga draudiminių įvykių tyrimui;

    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga teisinei pagalbai gauti ar teisėtų interesų gynybai;

    • teismams, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijoms bei kitoms kompetentingoms institucijoms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;

    • antstoliams, kiek tai reikalinga teismų, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijų sprendimų vykdymui.

  8. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Mes Jūsų informaciją saugome pagal žemiau nurodytus duomenų saugojimo laikotarpius:

    • informaciją susijusią su Jumis sudarytos paslaugų sutarties vykdymu saugome 10 metų po sutarties pabaigos (pvz.: paslaugų sutartis, susirašinėjimas sutarties vykdymo kontekste);

    • informaciją reikalingą teisinių prievolių vykdymui mokesčių ir buhalterinės apskaitos srityse saugome 10 metų (pvz.: PVM sąskaitas faktūras);

    • jei duosite sutikimą Jūsų piršto antspaudo duomenų naudojimui, piršto antspaudo modelį saugosime 24 valandas po paslaugų sutarties pabaigos arba iki sutikimo jo naudojimui atšaukimo;

    • jei sutinkate mums pateikti savo sveikatos duomenis abonemento sustabdymo tikslu, jie bus saugomi iki Jūsų ligos pabaigos, t. y. iki tol, kol vėl pradėsite lankyti sporto klubą;

    • teismams ar kitoms ginčus nagrinėjančioms ar teisėsaugos institucijoms teikiami dokumentai saugomi 1 metus po galutinio sprendimo priėmimo;

    • informacija susijusi su draudiminių įvykiu tyrimu saugoma 1 metus, po draudimo bendrovės priimto sprendimo;

    • teismų vykdomieji raštai, antstolių patvarkymai saugomi 10 metų po mokėjimų pabaigos;

    • į sporto klubus įeinančių ir išeinančių asmenų žurnaliniai įrašai saugomi 6 mėnesius;

    • vaizdo stebėjimo duomenys saugome 3 kalendorines dienas.

  9. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti sutikimą Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

  10. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

UAB „VS FITNESS“

TELEFONINIŲ POKALBIŲ PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome dėl šių priežasčių:

    • tinkamam paslaugų teikimui ir paslaugų teikimo apimties faktui nustatyti – šiuo tikslu įrašome VS-express sporto klubų telefoninius pokalbius;

    • savo teisėtų interesu gynybai – jei tai būtų reikalinga, Jūsų asmens duomenis galime panaudoti gindami savo teisėtus interesus, teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimo institucijose bei kitose kompetentingose institucijose, o taip pat, žalos mūsų turtui sukėlimo atveju, galime Jūsų duomenis perduoti draudimo bendrovėms.

  4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

    Šiuo tikslu jokios informacijos pateikti mums neturite, nes esate identifikuojamas pagal paslaugų sutartyje nurodytą Jūsų telefono numerį.

  5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

    • tinkamam paslaugų teikimui ir paslaugų teikimo apimties fakto nustatymas reikalingas vykdant su klientais sudarytas paslaugų sutartis (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

    • turime teisėtą interesą ginti savo teises teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimų institucijose ir panašiose įstaigose, o taip pat, perduoti draudimo bendrovėms informaciją apie Jus kai padarote žalos mums (mūsų turtui), kurį mes esame apdraudę (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

  6. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus gali būti perduodama:

    • mūsų paslaugų teikėjams – IP telefonijos paslaugų teikėjams, komunikacinių (el. pašto), duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;

    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga teisinei pagalbai gauti ar teisėtų interesų gynybai;

    • teismams, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijoms bei kitoms kompetentingoms institucijoms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;

    • antstoliams, kiek tai reikalinga teismų, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijų sprendimų vykdymui.

  7. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Mes Jūsų informaciją saugome pagal žemiau nurodytus duomenų saugojimo laikotarpius:

    • Telefoninių pokalbių įrašai saugomi 60 kalendorinių dienų;

    • teismams ar kitoms ginčus nagrinėjančioms ar teisėsaugos institucijoms teikiami dokumentai saugomi 1 metus po galutinio sprendimo priėmimo;

    • teismų vykdomieji raštai, antstolių patvarkymai saugomi 10 metų po mokėjimų pabaigos.

  8. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti sutikimą Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

  9. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

UAB „VS FITNESS“

VAIZDO STEBĖJIMO PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 8 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome dėl šių priežasčių:

    • mes siekiame apsaugoti savo turtą, o taip pat, incidento atveju, užtikrinti, kad būtų išsaugoti su incidentu susiję įrodymai – šiuo tikslu savo sporto klubuose esame įrengę vaizdo stebėjimo kameras;

    • savo teisėtų interesu gynybai – jei tai būtų reikalinga, Jūsų asmens duomenis galime panaudoti gindami savo teisėtus interesus, teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimo institucijose bei kitose kompetentingose institucijose, o taip pat, žalos mūsų turtui sukėlimo atveju, galime Jūsų duomenis perduoti draudimo bendrovėms.

  4. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

    • mes turime teisėtą interesą užtikrinti mūsų sporto klubo bei jame esančio mūsų inventoriaus saugumą bei įrodymų apie įvykusį incidentą išsaugojimą, todėl savo sporto klubuose vykdome vaizdo stebėjimą (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

    • turime teisėtą interesą ginti savo teises teismuose, ikiteisminėse ginčų sprendimų institucijose ir panašiose įstaigose, o taip pat, perduoti draudimo bendrovėms informaciją apie Jus kai padarote žalos mums (mūsų turtui), kurį mes esame apdraudę (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

  5. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus gali būti perduodama:

    • mūsų paslaugų teikėjams – komunikacinių (el. pašto), duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;

    • draudimo bendrovėms, kiek tai reikalinga draudiminių įvykių tyrimui;

    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga teisinei pagalbai gauti ar teisėtų interesų gynybai;

    • teismams, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijoms bei kitoms kompetentingoms institucijoms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;

    • antstoliams, kiek tai reikalinga teismų, ikiteisminių ginčų nagrinėjimo institucijų sprendimų vykdymui.

  6. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Mes Jūsų informaciją saugome pagal žemiau nurodytus duomenų saugojimo laikotarpius:

    • teismams ar kitoms ginčus nagrinėjančioms ar teisėsaugos institucijoms teikiami dokumentai saugomi 1 metus po galutinio sprendimo priėmimo;

    • informacija susijusi su draudiminių įvykiu tyrimu saugoma 1 metus, po draudimo bendrovės priimto sprendimo;

    • teismų vykdomieji raštai, antstolių patvarkymai saugomi 10 metų po mokėjimų pabaigos;

    • vaizdo stebėjimo duomenys saugome 3 kalendorines dienas.

  7. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 8 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • bet kuriuo metu atšaukti sutikimą Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

    Atkreipiame dėmesį, kad Jūs negalite pasinaudoti teise į asmens duomenų perkeliamumą – šia teise pasinaudoti negalite, nes jūsų asmens duomenys yra tvarkomi dėl mūsų teisėtų interesų (BDAR 6 str. 1 d. f p.). Teise į asmens duomenų perkeliamumą galima pasinaudoti tais atvejais, kai tenkamos abi šios sąlygos:

      • savo asmens duomenis pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu

      • duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. a p.) arba siekiant sudaryti ar įvykdyti su Jumis sudarytą sutartį (BDAR 6 str. 1 d. b p.).

  8. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

UAB „VS FITNESS“

PRIVATUMO POLITIKA NAUJIENLAIŠKIŲ GAVĖJAMS

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

  3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų asmens duomenis renkame, nes mes norime Jums siųsti savo naujienlaiškį ir taip reklamuoti savo veiklą bei teikiamas paslaugas.

  4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

    Norėdami gauti mūsų naujienlaiškį, turite mums pateikti savo el. pašto adresą.

  5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo, naudojimo ir saugojimo pagrindas?

    Naujienlaiškių siuntimui mes remiamės Jūsų sutikimu, kaip teisiniu pagrindu Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

  6. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus gali būti perduodama mūsų paslaugų teikėjams – IT sistemų, komunikacinių (el. pašto), duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo

  7. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Informaciją apie Jus naujienlaiškių siuntimo tikslu saugosime 3 metus. Atkreipiame dėmesį, kad baigiantis šiam laikotarpiui galime paprašyti Jūsų atnaujinti sutikimą ilgesniam laikotarpiui.

  8. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti sutikimą Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

    Atkreipiame dėmesį, kad šiuo tikslu vykdomam asmens duomenų tvarkymui negalite pasinaudoti teise nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymų, kadangi šia teise galima pasinaudoti kai duomenys tvarkomi teisėto intereso pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. f p.), o mes Jūsų duomenis tvarkysime sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

  9. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.

UAB „VS FITNESS“

PRIVATUMO POLITIKA KANDIDATAMS

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-20

UAB „VS FITNESS“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

    Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 11 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

    Mes esame: UAB „VS FITNESS“;

    Mūsų juridinio asmens kodas yra: 302484535;

    Mūsų adresas: Tilžės g. 60, Vilnius;

    El. pašto adresas: privatumas@vs-express.lt.

      1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

    Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome dėl šių priežasčių:

    • mes turime įvertinti Jūsų tinkamumą pareigoms, į kurias kandidatuojate;

    • mums taikoma teisinė prievolė saugoti bendrovės veiklos dokumentus.

  3. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

    Darbuotojų atrankos procese, norėdami įsidarbinti mūsų bendrovėje, turėtumėte mums pateikti toliau nurodytą informaciją apie save:

    • identifikacinius duomenis (vardą, pavardę);

    • kontaktinius duomenis (el. pašto adresą, telefono numerį);

    • duomenis apie savo darbo patirtį;

    • duomenis apie savo kvalifikaciją (įgytą specialybę, išklausytus mokymus ar kursus, turimas licencijas ir pan.);

    • kitą informaciją, kuri Jūsų nuomone, gali būti Jums naudinga atrankos procese.

      1. Ar renkate informaciją apie mane iš kitų šaltinių?

    Siekdami gauti daugiau informacijos apie Jūsų profesines bei dalykines savybes, mes galime susisiekti su Jūsų buvusiais darbdaviais. Taip pat, jei duosite tam sutikimą, galime susisiekti su Jūsų esamu darbdaviu dėl šios informacijos.

      1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

    Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

    • informacija apie Jus yra reikalinga Jūsų kandidatūros užimti pareigas mūsų bendrovėje, įvertinimui (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

    • mes turime teisėtą interesą susisiekti su Jūsų buvusiais darbdaviais ir gauti daugiau informacijos apie Jūsų profesines ir dalykines savybes (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

    • mes remiamės Jūsų sutikimu informacijos apie Jūsų profesines ir dalykines savybes gavimui iš Jūsų esamo darbdavio (BDAR 6 str. 1 d. a p.);

    • mes turime vykdyti teisinę prievolę saugoti gautus paklausimus, prašymus, skundus (BDAR 6 str. 1 d. c p.);

  4. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

    Jautrios informacijos apie Jus nerenkame. Jei atrankos metu mums pateiksite jautrios informacijos apie save, laikysime, kad davėte mums sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

  5. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

    Informacija apie Jus galime perduoti mūsų paslaugų teikėjams – komunikacines (el. pašto), duomenų saugyklų, IT paslaugas teikiančioms įmonėms, duomenų saugyklų paslaugų teikėjams verslo valdymo platformų teikėjams.

  6. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

    Informaciją apie Jus, kurią pateikėte kandidatuodamas mūsų paskelbtoje atrankoje saugosime 1 metus po atrankos pabaigos. Informaciją gauta iš Jūsų esamų ir/ar buvusių darbdavių nebus niekur fiksuojama ir saugoma.

  7. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

    Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 11 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys:

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

    • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

    • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

    • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

    • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

    • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

    • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

    • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

    • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

    • nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

    • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

    • bet kuriuo metu atšaukti sutikimą Jūsų asmens duomenų rinkimui, naudojimui ir saugojimui;

    • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

  8. Kaip galite man padėti?

    Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Su juo galite susisiekti el. pašto adresu privatumas@vs-express.lt.